Tenniksen uusi tähti -18-vuotias Alcaraz voitti ja teki historiaa!

Todista historiaa!

Varhain aamulla 4. huhtikuuta Pekingin aikaa 18-vuotias Alcalás puhkesi, kun hän jäi ensimmäisessä erässä jälkeen 1-4, voitti 9 seuraavasta 10 sisävuorosta, voitti Ruden 7-5, 6-4, ja voitti kauden ensimmäisen pelin.Toinen kruunu, uran kolmas kruunu.Tämä on Alcarazin uran ensimmäinen Masters-titteli ja historian kolmanneksi nuorin Masters-mestari.Samaan aikaan Alcaraz rikkoi Djokovicin ennätyksen ja hänestä tuli Miami Games -historian nuorin mestari!
tennis -1

Uuden kauden jälkeen Alcaraz on hävinnyt vain kaksi peliä Australian Openissa ja Indy Mastersissa, häviten Berrettinille, toiseksi sijoittuneelle, ja Nadalille, joka on yksi kolmesta suuresta.Muissa peleissä Alcaraz voitti Tsitsipasin, Berrettinin, Agutin, Norrien, Monfilsin, Hulkacin, Schwarzmanin, Fogninin, Kezmanovicin ja niin edelleen.Ei ihme, Nadal sanoi: "Alcaraz on jo yksi parhaista pelaajista, hän on erittäin monipuolinen, hänellä on erittäin aggressiivinen hyökkäys ja tiukka puolustus.Minua ei yllätä, että hän tekee mitään seuraavaksi.– Nadalin huomautukset esitettiin kaksi viikkoa sitten Nadalin ja Alcalásin välisen kolmen erän taistelun jälkeen.Tuossa ottelussa Alcalás aiheutti Nadalille paljon ongelmia, sillä avainpisteissä oli vain yksi piste.Pienet vaihtelut menettivät pelin.Vaikka Alcaraz jäi väliin Indy Mastersin finaalista, hän loi silti uransa parhaan ennätyksen Mastersissa.

tennis -2

Miami Mastersiin saapuessaan Alcalás jatkoi villinä.Alcalás voitti Vsovicin, Cilicin, Tsitsipasin, Kezmanovicin ja Hulkachin ja pääsi ensimmäistä kertaa Mastersin finaaliin.Finaalissa vastaan ​​Rudd, joka myös pääsi ensimmäistä kertaa Mastersin finaaliin, vaikka hänellä oli suuri sydän, kuten Alcaraz, hän oli väistämättä hieman hermostunut ja jäi ensimmäisessä erässä jälkeen 1-5.Alcaraz, joka sopeutui vähitellen finaalin tunnelmaan, aloitti vastahyökkäyksen ja tasoitti pisteet kolmessa peräkkäisessä pelissä.Erän lopussa Alcaraz katkaisi vyön ja voitti ensimmäisen erän 7-5 johdolla.Toisessa erässä Alcaras sai tauon etumatkan istunnon alussa ja sinetöi voiton 6-4.2-0, kun Alcaraz oli 1-4 jäljessä, hän voitti 9 seuraavista 10 pelistä ja voitti Ruden.18-vuotias Alcaraz rikkoi Djokovicin ennätyksen Miami Mastersin voittamisesta 19-vuotiaana ja hänestä tuli Miamin turnauksen nuorin mestari!

tennis -3

Mestaruuden voittamisen hetkellä Alcaraz ja juuri isänsä hautajaisia ​​hoitanut valmentaja Ferrero halasivat pitkään juhliakseen voittoa.Viime vuoden US Openin neljännesfinaaleista ensimmäiseen Masters-mestaruuteen Alcaraz saavutti tällaisen saavutuksen vain puolessa vuodessa, ja siitä tuli odotetuin 00-luvun jälkeinen sukupolvi miesten tenniksessä.Tällä mestaruudella Alcaraz saavutti uransa huipulla 11. sijan, vain yhden askeleen päässä kymmenen parhaan joukkoon pääsystä ensimmäistä kertaa.

tennis -4

Tällä kertaa Miami voitti mestaruuden, jolloin Alcalásista tuli kolmanneksi nuorin Masters-mestaruuden voittanut pelaaja Zhang Depein ja Nadalin rinnalla.Alcalás oli siitä niin innoissaan, että hän alkoi tavoittaa suurempia tavoitteita: ”Ei ole sanoja kuvaamaan, miltä minusta tuntuu tällä hetkellä, mutta ensimmäisen Masters-tittelini voittaminen Miamissa on niin erikoista.Olen erittäin tyytyväinen tähän voittoon. Tänä vuonna tavoitteena oli voittaa 500, ja tein sen.Seuraava asia on voittaa tämä Masters.Toivottavasti suuret ovat seuraavana.”

Jos haluat tulla ammattimaisemmaksi tennispelaajaksi, kuten Alcalas, voit kokeilla siboasiaTenis harjoitusammuntakone,tennisharjoituspallokoneauttaisi sinua parhaiten tennisharjoittelussasi.

Postitusaika: 15.4.2022